Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×Details

Submitted on
June 20
Image Size
2.3 MB
Resolution
3600×1920
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
164
Favourites
1 (who?)
Comments
18
Downloads
3
×
Utan dina andetag by jollauser Utan dina andetag by jollauser
Add a Comment:
 
:iconech:
ech Featured By Owner Jun 26, 2014
Ser riktigt snyggt ut :) Ovanligt med skärmarna åt sidorna istället för "vanligt", men ser funktionellt ut. :+fav:
Reply
:iconjollauser:
jollauser Featured By Owner Jun 26, 2014
Tack så hjärtligt! Jag är nöjd med hur det blev faktiskt. :) Jo det är ovanligt, inte många skärmar som har det stödet, men denna DELL-skärm är riktigt bra! Synd att inga vita har det stödet, då hade jag haft tre sådana istället. :D
Reply
:iconech:
ech Featured By Owner Jun 26, 2014
Ja, dock så ser det lite trångt ut. ;P Men kanske inte är det?
Om du är intresserad av min setup så finns den på min sida.
Den första bilden jag postade här är hur det ser ut nu:) 
Dock så använder jag Mac. Men har kört linux mkt med min gamla laptop.
Men nu ligger laptopen på hyllan sen jag skaffade mig en Macbook pro. ;)
Reply
:iconjollauser:
jollauser Featured By Owner Jun 27, 2014
Det är faktiskt rätt trångt. Jag ska göra mig ett eget skrivbord när jag har orken till det. IKEA har det mesta som behövs, förutom en tillräckligt lång träskiva, men det finns nog på andra ställen. :) Kollade in din sida nu, såg väldigt mysigt ut måste jag säga, önskade att jag också hade ett fönster precis bredvid min setup. En fin växt och allt hade varit supermysigt. :D Förstår det, jag har ju också en Mac (Air 11.6 dock) men sitter inte framför den lika mycket som med Fedora, Linux är ju mycket roligare att modifiera (och lättare!). Men när jag pluggar sitter jag främst vid min Mac, får se om det ändras till hösten. :)
Reply
:iconech:
ech Featured By Owner Jun 27, 2014
Ja, det såg lite små trångt ut. Det låter bra att du ska ordna ett eget skrivbord och bauhaus har ju så att man själv kan såga till sina egna träskivor, vilket kanske kan vara något att titta närmare på för dig då? IKEA är toppen till allt möjligt :) Visa gärna hur allt blev sen? Älskar att kolla hur andra har det. Då kan man få egna idéer också. Ja, växter kommer komma upp i fönstren hos mig med, det är bara att jag och min man har just flyttat in i våran villa och det är rätt mkt annat vi prioriterar just nu. Det är en hel del vi renoverar för att få det mer modernt. Det är mycket mer än man tänker sig, som behövs göras och fixas med. Men det är kul :D Jag gillar både Mac och Linux. Gillar variationen. Men framförallt är det Mac som jag föredrar och så har det varit i snart tio år. Kör du Fedora på Airen ? Eller har du som mig en annan laptop för det? Jag gillar att kolla distowatch efter nya och testa dem :) Fast jag har en rätt gammal laptop, så har ofta problem med att jag inte får tyst på fläktarna och det driver mig till galenskap ;) samt att den blir tok varm vid längre användning. Suck! Alltid är det nåt haha
Reply
:iconjollauser:
jollauser Featured By Owner Jun 27, 2014
Ska kolla in Bauhaus! Ska ta tag i det nästa vecka tror jag. Måste bli av med de skrivbord jag har nu också, de var rätt dyra men funderar på att skänka bort dem, eller ta någon hundring för båda. Det ska jag göra! Tror det blir bra, i mitt huvud ser det bra ut i alla fall! Ja eller hur, är du inne på reddit något? Jag brukar posta min setup där (www.reddit.com/r/battlestation… och www.reddit.com/r/macsetups). :)

Ah! Härligt med hus. Förstår att man måste prioritera annat då. Men så småningom kanske ni kommer till det i mitt tycke viktigaste rummet. ;) Design är riktigt kul, med hus får man ju göra mer som man vill också, till skillnad mot om man bor i lägenhet som jag gör.

Jag kör faktiskt OS X på min Mac just nu, men jag kör väldigt många distros i Virtualbox, mest Debian för en Linuxkurs jag läser nu. :) Vad jag vet kör Torvalds Fedora på sin Mac, osäker vilken modell han har dock! Nya OS X ser i mitt tycke inget vidare ut, vi får se om jag ens uppgraderar eller slänger in Linux istället. Vi får se. Däremot kör jag enbart Fedora på min stationära dator! Lite pill med att ens kunna spela mp3 filer, men jag gillar hur de tänker framåt hela tiden, samtidigt som det är lite läskigt. :D Ah okej, jag hade en dator som jag testade allt möjligt på, men den sålde jag för ett tag sedan, hade alltid problem med trådlösa på den, klassiker. =/ Testar i Virtualbox på min Mac ibland, installerade Arch för någon vecka sedan, kändes bra att man klarade av det då det var något år sedan jag körde det sist. :)

Kul att prata med dig förresten!
Reply
:iconech:
ech Featured By Owner Jun 27, 2014
Ja, sket jag pengar hade jag inrett kontoret mer än vad jag kanske har gjort ;) men men det kommer det med.
Ja, det är härligt med design och hus. Men visst kan du väl renovera din lägenhet? Eller är den en hyres? Isåfall förstår jag.

Åh Debian var det jag började med och förmodligen det jag gillar bäst. Fast ja, Arch är spännande och minst sagt utmanande. Verkligen mer nörd varning där;) Men visst är det kul! Jag gillade inte heller OSX nya utseende först, men det har börjat växa liksom iOS 7 gjorde för mig. Det känns lite som en klassiker det där med ny design det blir nästintill alltid ett jävla liv, för folk är ovana. Men sen växer det fram och sen är det inget mer liv om det;) Kan ha fel dock. Men det är så jag uppfattar det...

Ja, det där med trådlösa problemet tycks man aldrig komma ifrån riktigt, på en del datorer. Tack o lov har jag inte det problemet på den här laptopen jag test kör olika distros på. Jag hade en stationär PC dator förut, men sålde alla PC's jag hade. En annan laptop också, en mkt bättre än min nuvarande. För jag hade helt enkelt för mkt datorer haha. Nån måtta får det ändå vara liksom. ;P Hur som helst, sen fick jag den här gamla laptopen jag kör linux på av min svärfar då han köpte en ny nyligen. Så då blev jag med PC igen, fast det inte var tänkt att jag skulle ha nån. Men eftersom den är så gammal, och jag verkligen ville ha en laptop, som var någorlunda ok, så köpte jag precis en MBP som jag har runt omkring huset, på altanen och kommer ha på resor osv. rätt skönt ändå. Men sen har jag ju även min iMac 27" som är ett riktigt kraftfullt monster;P

Tack detsamma. Trevligt att skrivas med dig med! 
Reply
:iconjollauser:
jollauser Featured By Owner Jun 27, 2014
Ha! :D Jag prioriterar lite konstigt, struntar ofta i mat och köper roliga saker istället, typ Raspberry pi och senast en Pebble-klocka! Funkar faktiskt bra trots att jag har en Jolla och ingen iPhone eller Android. Jag får nog inte göra så mycket, men lägenheten jag har är väldigt fräsch och han som hade den innan valde bra tapeter, som inte sticker ut så mycket. Det gillar jag!

Ja Debian är kul, men tycker det är tråkigt att man måste använda testing eller Backports för att ha program som inte är flera år gammalt. Men det har sin charm och utmärker ju Debian lite, vill man ha det stabilt är ju Debian toppen. Arch har ju allting med AUR och grejer, jag hade inte uppdaterat min laptop med Arch på några månader och hade över 400 uppdateringar, sen kunde jag inte starta om datorn efter det, så slängde in något annat istället, haha. Visst är det så. Jag tror mycket är rätt också, men jag vet inte, tror designen är bäst lämpad på mobilen faktiskt. Det gråa som Mavericks har är snyggt, sen har jag inte haft min Mac så länge så folk kanske har tröttnat på designen och vill ha något nytt. :)

Ja, jag köpte en Lenovo, de brukar ha bra Linuxstöd, men icke. De hade ett jobbigt nätverkskort. Sålde datorn till mamma som nu kör elementary OS (det trådlösa var ganska enkelt att fixa med Ubuntubaserade operativsystem). Tänkte som du, att man inte kunde ha alltför många datorer. :) iMac vill jag också ha. :( Men nöjer mig med min Air, ska dock köpa en Thunderbolt Display och sälja min vita Benq-skärm (har faktiskt två st som ska säljas). MBP borde jag kanske ha köpt istället för min Air, men den är sjukt smidig, men tråkigt att man bara kan ha en extern skärm. :( Jag som har en fin skärm som just nu är hos mina föräldrar och väntar på att bli såld. I början var jag rätt anti Mac (eller snarare Apple, vilket jag fortfarande är delvis), men de gör bra produkter faktiskt. :)
Reply
(1 Reply)
:iconlovelybacon:
LovelyBacon Featured By Owner Jun 20, 2014
nice, without your breaths ;)
Reply
:iconjollauser:
jollauser Featured By Owner Jun 22, 2014
:)
Reply
Add a Comment: